sini takde cerita lain, cerita pasal nora, pasal nora, pasal nora, pasal nora..hahahaha kita enjoy!!!!


Wednesday, April 27, 2011

fail meja

serabut pale otak bila sebut pasal FAIL MEJA nih..korang dah siap ke FM???? aku jgn ditanya mmg haram xsiap pun.  bkn kata aku xde FM selama ni, mmg ada tapi ni yg terbaru lagi hadoooiiii tambah2 serabut aku la.  3hb ni nak kena antar dah Pengarah nak tgk, ari ni baru meeting bagitau, sok pulak aku nak halfday, jumaat lak aku cuti nak blk kg adik aku nak bertunang so bila masa aku nak pederaih nak menaip FM ni??? kalo tugas tu 1 je xpe gak ni berbelas2 harghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jem pale otak!! bukan sket wehhhh.....

nmpk gaya mcm cuti aku 4 hari ni kena wat keja gak la dengan nak design hantaran adik aku lagi haa mmg gempak dan kebabomm la FM aku kan????

**xdak mood**

4 comments:

  1. akak aritu dah poning kepalo garo2 file meja tu, cam hampehhh ajooo, bosannnnn akak

    ReplyDelete
  2. eh. sama citer kita. teheheheheh

    ReplyDelete
  3. mamasyaza...jem dah pale otak nak mikir nih, ado bengkel pun xjalan jugak mana xnye asek makan makan makan hahahahahaha

    ReplyDelete
  4. stoberi, tersama plak kannnnnnnn doa2 je buleh siap sblm selasa ni huwaaaaaaaaa aku nak nangisssssss

    ReplyDelete